Kunststof bakken en kratten

Bij Plastic Pallet Plaza kun je gemakkelijk online kunststof bakken en kratten kopen. We hebben een breed assortiment dat voor elke sector en elk doel geschikt is. We hebben zelfs speciale bakken voor de voedingsindustrie, zoals vleeskratten, broodkratten, delicatesse bakken, groente- en fruitkratten, en nog veel meer. Bovendien hebben we ook bakken van ESD materiaal en officiële euronorm bakken. Als je niet kunt vinden wat je zoekt, neem dan gerust contact met ons op en wij zorgen voor een oplossing!

Kunststof bakken en kratten kopen

Waarom kunststof bakken en kratten kopen bij Plastic Pallet Plaza?

  • zeer groot assortiment
  • voor elke branche en doel een oplossing beschikbaar
  • beschikbare bakken voor voeding industrie ( vleeskratten, broodkratten, delicatesse bakken, groente- en fruitkratten en meer)
  • Beschikbare bakken in ESD materiaal
  • Officiële euronorm bakken

Duurzame en veelzijdige kunststof bakken en kratten

Duurzaamheid en veelzijdigheid zijn de kernbeloften van onze kunststof bakken en kratten. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en beloven een lange levensduur. Of het nu gaat om dagelijkse slijtage of uitdagende industriële omstandigheden, onze kunststof bakken en kratten zijn geschikt voor veel toepassingen. Wat uw specifieke behoeften ook zijn, ons assortiment biedt een breed scala aan maten en stijlen, van stapelbare tot inklapbare opties.

Optimaliseer uw ruimte

Met onze kunststof bakken en kratten kunt u uw opslagruimte optimaal benutten. Dankzij het slimme ontwerp zijn ze gemakkelijk stapelbaar, waardoor u de beschikbare ruimte in uw magazijn, kantoor of werkplaats efficiënt kunt gebruiken. Daarnaast zorgen de bakken en kratten voor eenvoudige toegang en snelle identificatie van de inhoud, wat de productiviteit verhoogt.

Veiligheid en hygiëne voorop

Veiligheid en hygiëne staan voorop in elke werkomgeving. Onze kunststof bakken en kratten zijn gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in de voedingsindustrie, gezondheidszorg en andere sectoren waar hygiëne van cruciaal belang is. De gladde binnenoppervlakken voorkomen ophoping van vuil en bacteriën, terwijl de robuuste constructie de inhoud beschermt tegen externe invloeden.

Onze customer service staat voor u klaar.

U kunt ons makkelijk en gratis elke werkdag telefonische bereiken tussen 08:00u en 16:00u op nummer 036 7604 262

Daarnaast kunt u ons altijd mailen info@plasticpalletplaza.com

Veel gestelde vragen

Kan ik zowel afhalen als laten bezorgen?
U kunt bij ons kiezen om uw bestelling te laten leveren. Verzendkosten worden automatisch in uw winkelmand uitgerekend.

Afhalen van uw goederen is ook mogelijk op afspraak!

Zijn alle kunststof bakken en kratten geschikt voor gebruik in de voedingsindustrie?
Ja, we hebben speciale bakken en kratten die perfect geschikt zijn voor de voedingsindustrie, zoals vleeskratten, broodkratten, delicatessebakken en groente- en fruitkratten. Al deze producten voldoen aan de strenge hygiënenormen die in de voedingsindustrie vereist zijn.

Kan ik bij jullie ook ESD-veilige kunststof bakken vinden? Absoluut, we bieden ook bakken gemaakt van ESD (Electro Static Discharge) materiaal, die essentieel zijn voor sectoren waar bescherming tegen statische elektriciteit nodig is, zoals de elektronica-industrie.

Wat zijn euronorm bakken en wat maakt ze speciaal?
Euronorm bakken zijn gestandaardiseerde bakken die voldoen aan Europese maatvoeringen, waardoor ze ideaal zijn voor efficiënte logistieke processen en opslag. Ze zijn ontworpen om naadloos te integreren met Europese palletmaten, wat ze bijzonder praktisch maakt voor transport en opslag.

Wat als ik niet kan vinden wat ik zoek op jullie website?
Als u niet direct kunt vinden wat u zoekt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We bieden maatwerkoplossingen en zijn altijd bereid om samen te werken aan een oplossing die aan uw specifieke behoeften voldoet.

Zijn de kunststof bakken en kratten gemakkelijk te reinigen?
Ja, onze bakken en kratten zijn ontworpen met het oog op eenvoudige reiniging en onderhoud. De gladde binnenoppervlakken voorkomen de ophoping van vuil en bacteriën, waardoor ze ideaal zijn voor sectoren waar hygiëne van cruciaal belang is.

Kunnen jullie grote bestellingen aan en hoe zit het met de levertijden?
Wij zijn uitstekend uitgerust om grote bestellingen te verwerken en streven ernaar om alle bestellingen zo snel en efficiënt mogelijk te leveren. De exacte levertijd kan variëren afhankelijk van de grootte van de bestelling en de beschikbaarheid van de producten, maar we houden u altijd op de hoogte van de verwachte leverdatum.