Euronorm stapelbare bakken

Onder andere voor het overzichtelijk opslaan van uw kleine onderdelen of gereedschappen. Doordat deze waterdicht zijn kunt u ook vloeistoffen in de bakken doen.

Verkrijgbaar in diverse maten. Zowel met als zonder handvatten. Bij ons verkrijgbaar vanaf €4,42 per stuk! Rechtstreeks uit voorraad leverbaar. Snelle levering.

Waarom euronorm bakken?

Euronorm bakken zijn ideaal om uw goederen in op te vervoeren of op te slaan. Doordat deze makkelijk te stapelen zijn besparen zij erg veel ruimte en zijn hierdoor erg efficiënt.

Euronorm bakken hebben standaard maten speciaal ontwikkeld voor industriepallets 100x120cm, europallets 80x120cm of halve europallets en dolly’s van 60x80cm.

Euronorm stapelbare bakken kopen

Duurzame opslagoplossingen met Euronorm stapelbare bakken

Op zoek naar hoogwaardige opslagoplossingen voor jouw bedrijf? Ontdek onze uitgebreide collectie Euronorm stapelbare bakken, perfect ontworpen voor efficiënte magazijnorganisatie en logistiek beheer.

Onze Euronorm stapelbare bakken bieden duurzame en veelzijdige opslagmogelijkheden voor verschillende industrieën, waaronder productie, distributie, en detailhandel. Gemaakt volgens de strengste normen, zijn deze bakken vervaardigd uit hoogwaardig kunststof materiaal, wat zorgt voor een langdurige en betrouwbare opslagoplossing die bestand is tegen zware belastingen en ruwe omgevingen.

Met een gestandaardiseerd formaat volgens de Europese normen, passen onze Euronorm stapelbare bakken perfect op standaard pallets, waardoor ze ideaal zijn voor geautomatiseerde opslagsystemen en efficiënte logistieke processen. Bovendien zijn ze ontworpen om gemakkelijk te worden gestapeld, waardoor waardevolle ruimte wordt bespaard in magazijnen en opslagfaciliteiten.

Of u nu op zoek bent naar bakken voor bulkopslag, orderpicking, of transport, onze Euronorm stapelbare bakken bieden de veelzijdigheid en betrouwbaarheid die uw bedrijf nodig heeft. Beschikbaar in verschillende afmetingen en kleuren, kunnen ze worden aangepast aan jouw specifieke behoeften en vereisten.

Kies voor kwaliteit, efficiëntie en betrouwbaarheid met onze Euronorm stapelbare bakken en optimaliseer jouw magazijnbeheer vandaag nog. Neem contact op met ons team voor meer informatie en ontdek hoe onze oplossingen uw bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen.

Plastic Pallet Plaza staat voor u klaar!

Bij Plastic Pallet Plaza hebben wij een vriendelijke klantenservice die makkelijk en snel bereikbaar is.

Op werkdagen tussen 08.00u en 17.00u kunt u ons telefonisch bereiken. Daarnaast kunt u ons te allen tijden een mail sturen of één van onze online offerte formulieren invullen.

Telefoon: 036 760 4262
Mail: info@plasticpalletplaza.com

Naast ons groot assortiment aan kunststof opslag boxen hebben wij uiteraard ook een grote variatie aan kunststof pallets een grote kunststof palletboxen. Maar omdat wij een zuster onderneming zijn van Pallet Plaza kunnen wij u ook helpen aan al uw logistieke oplossingen met houten pallets en opslag middelen.

Daar houdt het nog niet op! Eigenlijk kunnen wij voor al uw logistieke problemen een oplossing bieden. Denk eens aan diverse verpakkingsmaterialen als folie, karton, beschermmaterialen en bijhorende machines. Of diverse soorten pompwagens, zowel handmatig als elektrisch.

Kortom, geen enkele logistieke behoefte is te gek voor Plastic Pallet Plaza.

Veel gestelde vragen

Wat maakt Euronorm stapelbare bakken zo duurzaam?
Euronorm stapelbare bakken zijn duurzaam omdat ze gemaakt zijn van hoogwaardig kunststof materiaal en voldoen aan strenge normen. Dit zorgt ervoor dat ze langdurig en betrouwbaar zijn, zelfs onder zware belastingen en in ruwe omgevingen.

Kunnen Euronorm stapelbare bakken worden gebruikt in geautomatiseerde opslagsystemen?
Ja, dankzij hun gestandaardiseerde formaat volgens Europese normen passen onze bakken perfect op standaard pallets. Hierdoor zijn ze ideaal voor gebruik in geautomatiseerde opslagsystemen en efficiënte logistieke processen.

Zijn de bakken compatibel met alle soorten pallets?
De bakken zijn speciaal ontworpen om te passen op industriepallets, europallets en halve europallets. Hierdoor zijn ze breed compatibel binnen diverse logistieke en opslagomgevingen.

Hoe draagt het stapelen van deze bakken bij aan ruimtebesparing in magazijnen?
Het stapelen van de bakken zorgt ervoor dat ze gemakkelijk en veilig op elkaar gestapeld kunnen worden. Dit bespaart waardevolle vloeroppervlakte in magazijnen en opslagfaciliteiten, wat bijdraagt aan een efficiëntere magazijnorganisatie.

Voor welke industrieën zijn Euronorm stapelbare bakken vooral geschikt?
Deze bakken zijn veelzijdig en geschikt voor verschillende industrieën, zoals productie, distributie en detailhandel. Dit komt door hun duurzaamheid en aanpasbaarheid aan diverse opslagbehoeften.

Uit welk materiaal zijn Euronorm stapelbare bakken vervaardigd?
De bakken zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof materiaal. Dit zorgt voor een stevige en betrouwbare opslagoplossing die bestand is tegen diverse uitdagingen in het magazijn.

Zijn de Euronorm stapelbare bakken bestand tegen zware belastingen en ruwe omgevingen?
Ja, deze bakken zijn ontworpen om zware belastingen te weerstaan en zijn bestand tegen ruwe omgevingen. Hierdoor zijn ze een betrouwbare keuze voor intensief gebruik.

In welke afmetingen en kleuren zijn de Euronorm stapelbare bakken beschikbaar?
De bakken zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en kleuren. Dit zorgt ervoor dat ze kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften en voorkeuren van uw bedrijf.

Hoe kunnen Euronorm stapelbare bakken worden aangepast aan specifieke bedrijfsbehoeften?
Dankzij de brede variatie in afmetingen en kleuren kunnen bedrijven de bakken kiezen die het beste passen bij hun opslagvereisten en branding. Hierdoor bieden ze een op maat gemaakte oplossing.