Plastic Distributiebakken

De Plastic Distributiebakken zijn de ideale bakken voor het vervoeren van allerlei producten doordat ze gesloten

De bakken zijn van hoogwaardig kwaliteit PP-copolymeer waardoor de bakken niet snel zullen barsten.

De bakken zijn uit te breiden door er deksels op te bestellen voor de ideale bescherming van de inhoud van de bakken of met stapelbeugel voor het efficient opstapelen van de bakken.

Voor de bakken zijn er ook losse onderdelen te bestellen.

Waarom distributiebakken kopen bij Plastic pallet plaza

  • Direct vanaf de fabriek
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Distributie centrum van 14000 m2

Plastic pallet plaza is een van de grootste online shop met een ruim assortiment aan kunststof opslag en logistieke middelen. Door een zeer groot inkoop van kunststof producten door heel Europa kunnen wij bijna alles leveren.

Plastic pallet plaza is een dochteronderneming van Palletplaza die al meer dan 30 jaar ervaring heeft met houten pallets, kisten, kunststof pallets en bakken. Ook is Tackerplaza een onderdeel van ons. Kijk daar voor alle tackers, nieten en rolnagel.

Plastic Distributiebakken kopen

Waarom kiezen voor een Stapelbare Distributiebak van Plastic Pallet plaza

De producten zijn zeer sterk voor veilig transport en stabiel stapelbaar door gesloten deksel. De bakken kunnen genesteld in elkaar gestapeld om tot wel 65% ruimte te besparen tijdens transport

Het zijn afsluitbare bak met twee dekselhelften zodat die geheel afsluitbaar is. Als de bakken met deksel gesloten zijn kunnen de bakken verzegeld worden. Zo kan alles veilig vervoerd worden.

Ook zijn er mogelijkheden om etiketten en stickers er op te plakken of zetten. Er zijn speciale vakjes gemaakt om er een etiket in te zetten.

Zeer goede prijs en kwaliteit

Klantenservice Plastic Pallet Plaza

Heeft u vragen over uw bestelling of over de Eurobak met deksel van Plastic Pallet Plaza? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8:00 tot 16:30 uur via de telefoon of per e-mail.

Plastic Pallet Plaza
Draaibrugweg 2
1332 AC Almere

info@plasticpalletplaza.com
036 7604 262

Bank: NL24 INGB 0007070888
KvK: 62559060
BTW: NL854865962B01