ESD Euronorm bak met deksel

ESD Euronorm bak met deksel voor het veilig opslaan van uw kwetsbare elektronische componenten.  Door het gebruik van ESD polypropyleen kunststof wordt elektrostatische op- of ontlading voorkomen. 

Deze ESD bakken zijn uitgerust met een handige deksel met kliksysteem voor het goed afsluiten van de bak.

Verkrijgbaar in vele diverse maten vanaf €2,95 per stuk! 

ESD Euronorm bak met deksel kopen

Wat is ESD

De afkorting ESD staat voor Electro Static Discharge of in het Nederlands elektrostatische ontlading. Statische elektriciteit wordt opgewekt door wrijving tussen kunststoffen zoals kleding. Als een statisch “opgeladen” mens een geleider aanraakt dan ontstaat er een razendsnel miniatuurvonkje en dat is dus een ESD.

Elektronische apparaten kunnen door die vonkjes kapot gaan. Bij gewone bakken ontstaan die vonkjes door de wrijving die het product maakt in een bak. De ESD bakken voorkomen die wrijving en in die bakken en daardoor zijn de bakken ideaal voor het vervoeren van elektronische apparaten.

Wij verkopen ESD bakken zodat elektronische apparaten veilig vervoert kunnen worden.

Klantenservice Plastic Pallet Plaza

Heeft u vragen over uw bestelling of over de euronorm bakken van Plastic Pallet Plaza? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8:00 tot 16:30 uur via de telefoon, per e-mail of via de online chat.

Plastic Pallet Plaza
Draaibrugweg 2
1332 AC Almere

info@plasticpalletplaza.com
036 7604 262

Bank: NL24 INGB 0007070888
KvK: 62559060
BTW: NL854865962B01