Palletboxen BIGBOX

Palletboxen-bigbox (opslagcontainers) zowel nieuwe als gebruikte palletboxen vindt u bij Plastic Pallet Plaza. De grootste online webshop

Wij verkopen kunststof palletboxen in diverse soorten en maten, denk hierbij bijvoorbeeld aan 1200×800mm of 1200×1000mm, met of zonder klep, met of zonder deksel, met sledes of met poten en ga zo maar door! Ook verkopen wij verschillende andere soorten kunststof bakken, ecobins, UTS bakken, gitterboxen etc.

Palletboxen worden vaak gebruikt omdat ze vloeibaar dicht zijn, en relatief weinig ruimte innemen maar er toch veel in kan voor de opslag ! Bent u op zoek naar nieuwe of gebruikte palletcontainers? Kijk dan even op deze pagina

4 redenen om te kiezen voor de Palletboxen BIGBOX

  • Hoge stabiliteit. De palletbox heeft een slimme wandconstructie, extra versterkte hoekelementen en een verzwaarde bodem. Deze doordachte en unieke constructie geeft de palletbox (bigbox) een ongekend hoge stabiliteit.
  • 10% meer binnenvolume. Door de uitstaande wandpanelen heeft de palletbox tot 10% meer inhoud dan conventionele met rechte wanden.
  • Hygiënisch ontwerp. De buitenwanden van de palletbox zijn glad met weinig externe ribben en daardoor eenvoudig te reinigen.
  • Lange levensduur. De palletbox is vervaardigd uit levensmiddelengeschikt HDPE kunststof. Het hoogwaardige materiaal, de zware uitvoering en de slimme wandconstructie van de palletbox staan garant voor jarenlang gebruiksgemak.

Handige palletboxen voor ruimtebesparende opslag bij Plastic Pallet Plaza.
U kunt ons bereiken onder ons emailadres: info@plasticpalletplaza.com
Telefoon: 036 7604 262

Palletboxen BIGBOX kopen