Palletboxen EcoBins

Palletboxen-Ecobins zijn vouwbare kunststofboxen geheel inklapbaar. Deze palletcontainers van 1200×1000 mm met een hoogte van 800 en 1000 mm
zijn zeer geschikt voor meermalig gebruik voor bijvoorbeeld een pool systeem. Doordat de Palletboxen geheel inklapbaar zijn nemen ze weinig transport ruimte in

Dus zeer efficiënt en kostenbesparend voor transport. De Palletboxen-Ecobins zijn er zowel met open raster als gesloten uitvoering.

4 redenen om te kiezen voor de Palletboxen EcoBins

  • Hoge stabiliteit. De palletbox heeft een slimme wandconstructie, extra versterkte hoekelementen en een verzwaarde bodem. Deze doordachte en unieke constructie geeft de palletbox een ongekend hoge stabiliteit.
  • 10% meer binnenvolume. Door de uitstaande wandpanelen heeft de palletbox tot 10% meer inhoud dan conventionele met rechte wanden.
  • Hygiënisch ontwerp. De buitenwanden van de palletbox zijn glad met weinig externe ribben en daardoor eenvoudig te reinigen.
  • Lange levensduur. De palletbox is vervaardigd uit levensmiddelengeschikt HDPE kunststof. Het hoogwaardige materiaal, de zware uitvoering en de slimme wandconstructie van de palletbox staan garant voor jarenlang gebruiksgemak.

Handige palletboxen voor ruimtebesparende opslag bij Plastic Pallet Plaza.

Wilt u meer informatie? Wij staan voor u klaar!
Email: info@plasticpalletplaza.com
Telefoon: 036 7604 262

Palletboxen EcoBins kopen