Euronorm bakken 600x400x420mm gesloten handvatten

Uw voordeel

Voorradige pallets geleverd binnen 2 werkdagen

Bezorging door heel Europa

Veilig betalen met iDEAL

Euronorm bakken 600x400x420mm gesloten
Afmeting buitenkant       600x400x420 mm
Afmeting binnenkant 570x370x415 mm
Materiaal Polypropyleen kunststof (PP)
Kleur Grijs
Volume 88 liter
Gewicht 2,9 kg
Kenmerken geen handvatten / geen deksel
Aantal per volle pallet  20 stuks

Euronorm bakken 600x400x420mm gesloten

Euronorm bakken 600x400x420mm gesloten. Gemaakt van hoogwaardig polypropyleen kunststof. Deze zijn stapelbaar en nemen daardoor weinig ruimte in beslag. Zeer handig in uw magazijn of werk bus. Standaard worden deze geleverd in de kleur grijs. Maar uiteraard kunt u op aanvraag ook andere kleuren verkrijgen.

Euronorm bakken

Euronorm bakken moeten volgens standaard afmetingen worden geproduceerd. Dit wordt bepaald door gebruik van standaard maat pallets zoals 60x80cm, 80x120cm of 100x120cm. Hierdoor zullen alle maten euronormbakken uitstekend op uw pallets passen en wordt ruimte bespaard. Erg handig voor geautomatiseerde logistiek. Ook voor gebruik van verhuis- en rollenbanen.

Onze euronormbakken zijn allemaal geproduceerd met hoogwaardig polypropyleen kunststof. Daarom zijn ze bestendig tegen koude temperaturen, hitte contact en zuren.

Er is altijd een optie om uw euronorm bak te laten personaliseren door bijvoorbeeld een bedrijfslogo. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden bij onze klantenservice.

Plastic Pallet Plaza

Plastic pallet plaza is verkoper van allerlei kunststof logistieke middelen en oplossingen voor uw logistieke processen.
Wij verkopen kunststof pallets in de meest voorkomende maten. Voor elk product hebben wij geschikte pallets.
U heeft de keuze tussen nieuwe pallets maar ook gebruikte pallets.

Daarnaast beschikt Plastic Pallet Plaza over een groot assortiment opslagboxen. Denk hierbij aan onze euronormbakken maar ook vele andere magazijnbakken en opslagmiddelen. En staat uw wens er niet tussen, neem contact met ons op. Door onze ervaringen kunnen wij u altijd de beste logistieke oplossing aanbieden als het gaat om kunststof.

Tot slot zijn wij onderdeel van Pallet Plaza. Hier vindt u alle soorten en maten houten pallets. Maar ook verpakkingsmachines, verpakkingsmaterialen, exportkisten op maat en nog veel meer.

 

Klanten service

Heeft u vragen of opmerkingen over één van onze producten. Of vindt u niet wat u zoekt? Neem gerust contact met ons op.
Telefonisch zijn wij elke werkdag bereikbaar tussen 08.00u en 17.00u. Ook kunt u op onze website een contactformulier invullen of simpelweg een mail sturen.

Plastic Pallet Plaza B.V.
Draaibrugweg 2
1332 AC Almere

Tel: 036 7604 262
Mail: info@plasticpalletplaza.com