Euronorm stapelbak

Euronorm stapelbak

Kunststof bakken, kratten

Ruim assortiment bakken, kratten en manden voor de opslag of transport van goederen. Betreft zowel nieuwe als gebruikte bakken en kratten in verschillende types en afmetingen. De meeste magazijnbakken zijn leverbaar in de meest gangbare kleuren grijs en blauw en zowel per stuk als in veelvoud te bestellen waardoor u kunt rekenen op aantrekkelijke kortingen. Desgewenst kunnen wij ook zorgen voor uw complete magazijninrichting

Euronorm stapelbak

De afmetingen van de stapelbakken zijn afgestemd op de afmetingen van een euro-pallet. Mogelijke uitvoeringen kunststofbak: met of zonder klapdeksel, met volle of geperforeerde bodem, met pickopening, enz.
Extra grote bakken Euronorm stapelbak
De grote volumebakken van met de afmetingen van een halve Europallet, hebben een verhoogd draagvermogen en kunnen met palletvoeten uitgerust worden. Uitvoering: zowel stapelbaar als nestbaar. Ruim aanbod aan accessoires. Vele toepassingen in industrie.
Zij vormen de overgang tussen bakken en pallets en vinden daarom hun weg in projecten waar zij bijzondere voordelen bieden.

Kunststof bakken van hoge kwaliteit

Voor de productie van de kunststof bakken gebruik van high-tech spuitgietmatrijzen. Dit garandeert de hoge kwaliteit van alle kunststof bakken waardoor ze een zeer lange levensduur hebben.

Dé specialist in kunststof bakken en kunststof pallets

Plastic pallets plaza is gespecialiseerd in material handling oplossingen van kunststof, zoals kunststof bakken en kunststof pallets. Sinds vele jaren hebben wij onze naam gevestigd door creatief met onze klanten mee te denken en op die manier behoeften, wensen en eisen van klanten mee te nemen in onze kosteneffectieve en duurzame oplossingen. Samen denken is samen creëren.

Standaardproducten en producten op maat

Bij Plastic pallet plaza bieden wij een grote diversiteit aan standaardproducten, maar we bieden ook maatwerk. We hebben de beschikking over een grote voorraad aan producten die we u direct kunnen leveren, zoals onze kunststof bakken, kunststof pallets en kunststof palletboxen. Zit er bij die standaardproducten niet het product dat u zoekt? Dan kunnen wij een standaardproduct altijd voor u aanpassen, zodat het product wel naar wens is. Is dat niet mogelijk, dan bieden we ook de mogelijkheid speciaal voor u als klant een geheel nieuw product te ontwikkelen en dat product op maat voor u te maken.

Euronorm stapelbak

Euronorm stapelbak kopen