nestbare stapelkrat 600x400x300mm

10,74 13,00 incl. BTW

Voorraad: Op voorraad
Te bestellen per volle pallet á 88 stuks. Dit product kan een langere levertijd hebben. Neem contact op met onze klantenservice voor de huidige levertijden op 0367604262 of via info@plasticpalletplaza.com

Uw voordeel

Voorradige pallets geleverd binnen 2 werkdagen

Bezorging door heel Europa

Veilig betalen met iDEAL

Nestbare stapelkrat 600x400x300mm
Artikel nummer  5604030-6-0
Afmeting buitenkant       600x400x300 mm
Afmeting binnenkant 450x335x345 mm
Materiaal Polypropyleen kunststof (PP)
Kleur blauw
Volume 50,5 Liter
Gewicht 2,21 kg
Kenmerken zowel stapelbaar als nestbaar met simpel draaisysteem
Aantal per volle pallet 88 stuks

 

nestbare stapelkrat 600x400x300mm

nestbare stapelkrat 600x400x300mm gemaakt van hoogwaardig polypropyleen kunststof. Dit artikel is geschikt voor opslag van voedingsmiddelen.

Door het design van dit draaikrat zijn deze makkelijk stapelbaar. Wanneer u de bovenste bak 180° draait passen deze dan weer in elkaar. Dit laatste zal ontzettend veel ruimte besparen wanneer u deze even niet in gebruik hebt.

Om de kratten op elkaar te stapelen is geen extra deksel of tussenschot nodig.

Standaard worden deze bakken geleverd in blauwe kleur maar zijn deze wel op te vragen in andere kleuren. Daarbij kunt u ook eens denken om het krat te laten bedrukken met een bedrijfsnaam of bedrijfslogo. Vraag naar de mogelijkheden bij onze klantenservice.

 

Verschillende nestbare stapelkratten beschikbaar.

Nestbare stapelkratten zijn er in verschillende maten variërend in lengte, breedte en hoogte.
Maar ook is er keuze in gesloten variant of geperforeerd. Daarnaast zijn er enkele soorten beschikbaar gemaakt van recyclet kunststof.
Deksels voor deze kratten zijn los beschikbaar.

 

Ook deze kratten zijn volgens de euronorm geproduceerd! Wat houdt euronorm in?

De term Euronorm betekend dat deze volgens een gestandaardiseerde maatvoering zijn geproduceerd en deze wordt dan ook door heel Europa gebruikt. Het is gebaseerd op de maten van de meest voorkomende palletmaten in de pallet industrie.

De afmetingen van de Euronorm bakken staan dus in verhouding met deze pallets. Zo kunt u met een X aantal bakken precies 1 laag creëren die de gehele oppervlakte van de pallet gebruikt. Zo wordt efficiënt omgegaan met ruimte tijdens transport en opslag.

 

Onze klantenservice en Plastic Pallet Plaza.

Ons streven is om u altijd zo goed mogelijk van dienst te zijn. U kunt ons elke werkdag bereiken via telefoon tussen 08.00u en 17.00u.
Daarnaast kunt u ons mailen of één van onze vele offerte formulieren invullen.

Heeft u iets specifieks nodig wat u niet op onze webshop vind? Neem eens contact met ons op. Door onze jarenlange ervaring en vele contacten kunnen wij u allicht alsnog voorzien van uw gewenste product.

Daarnaast zijn wij onderdeel van Pallet Plaza waar u terecht kunt voor al uw houten opslag- en logistieke middelen. Maar ook verpakkingsmachines en materialen, pompwagens (ook elektrisch)  en vele andere logistieke producten. Ook kunt u bij ons terecht voor maatwerk palletsexportkisten en meer.