Stapelbak nestbaar 60x40x22cm blauw

Uw voordeel

Voorradige pallets geleverd binnen 2 werkdagen

Bezorging door heel Europa

Veilig betalen met iDEAL

Prijs 8,36 per stuk
Type Nestbare stapelbare kunststof bak
Materiaal PP(polypropeen of polypropyleen)
Lengte (mm) 600
Breedte (mm) 400
Hoogte (mm) 220
Gewicht (kg) 1,73
Max. inhoud (Liter) 37 Liter
Kleur blauw
Volle pallet 124

Stapelbak nestbaar 60x40x22cm blauw

Stapelbak nestbaar 60x40x22cm blauw

Deze nestbare en stapelbare kunststof bakken zijn ideaal om uw magazijn netjes te houden. Beschikbaar in diverse maten, kleuren en stijlen. Zowel geheel gesloten als geperforeerd.
Daarnaast zijn er deksels beschikbaar waarmee u uw product schoon kunt houden.

Ook zijn deze bakken geschikt voor de voedsel industrie.

Ideaal voor elk magazijn en opslagruimte. Ook in uw bedrijf bus kunt u deze bakken makkelijk gebruiken. Doordat deze nestbaar zijn kunt u ze in elkaar stapelen als er geen inhoud in zit. Zo bespaart u een hoop ruimte. Maar heeft u wel altijd iets bij de hand om uw goederen in op te slaan.

Deze plastic bakken worden gemaakt van hoogwaardig PP kunststof. Hierdoor zijn deze ook geschikt om voedingswaren in op te slaan. Een certificaat is beschikbaar op aanvraag.

 

Klanten Service.

heeft u vragen en/of opmerkingen over dit product? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn elke werkdag bereikbaar tussen 09:00u en 16:00u.
Telefoon:   036 760 0793
Mail: info@plasticpalletplaza.com

Plastic Pallet Plaza.

Wij van Plastic Pallet Plaza streven ernaar om een zo’n uitgebreid assortiment aan te bieden voor het inrichten van uw magazijn. Maar ook voor het transporteren van uw goederen. Hiervoor kunt u bij ons diverse kunststof pallets aanschaffen. In vele soorten en maten. Daarnaast hebben wij een zeer groot assortiment aan kunststof bakken volgens de euronorm normering. Kortom, alles voor uw magazijn, werkplek, transporten en opslag.

Daarnaast zijn wij zuster onderneming van Pallet Plaza. Hier kunt u onder andere terecht voor al uw houten pallets. Zowel nieuw als gebruikt. Maar ook verpakkingsmateriaal, logistieke middelen, legborden, houten exportkisten en nog veel meer.

Bent u op zoek naar iets specifieks en komt u het niet op onze website tegen? Neem eens contact met ons op. Doormiddel van onze jarenlange ervaring en contacten kunnen wij toch iets voor u betekenen.