Euronorm bakken 400x300mm deksel

Uw voordeel

Voorradige pallets geleverd binnen 2 werkdagen

Bezorging door heel Europa

Veilig betalen met iDEAL

Euronorm bakken 400x300mm deksel
Afmeting buitenkant       400x300x15 mm
Afmeting binnenkant niet van toepassing
Materiaal Polypropyleen kunststof
Kleur Grijs
Volume niet van toepassing
Gewicht
Kenmerken geschikt voor euronormbakken 400×300 mm
Aantal per volle pallet

Euronorm bakken 400x300mm deksel

Euronorm bakken 400x300mm deksel zijn gemaakt om op een euronorm bak te leggen ter bescherming van de inhoud. De deksels zijn op maat van de 400x300mm en passen er precies op en ze hebben een rand zodat de deksel er niet snel vanaf glijdt.

De deksels zijn in andere maten ook leverbaar waardoor er voor elke euronorm bak  een deksel beschikbaar is.

Passend op de euronorm bak 400x300mm

Euronorm bakken

Euronorm bakken zijn beschikbaar in verschillende maten. Ook kunt u kiezen voor bakken met handvatten of zonder handvatten. Verder zijn er ook deksels beschikbaar voor elke maat.

Bakken met de euronorm zijn geschikt tegen kou, hitte en zuren. Gemaakt van hoogwaardig polypropyleen kunststof. Door de vele verschillende standaard afmetingen van euronorm kratten zijn deze zeer geschikt voor geautomatiseerde logistiek. Ook voor gebruik op verhuis- en rollenbanen.

Daarnaast zijn er mogelijkheden om uw bakken te laten personaliseren. Bijvoorbeeld door een logo van uw bedrijf te laten bedrukken of het gebruik van label hoesjes waarin u kunt afwisselen met tekst kaartjes.

Tot slot hebben wij nog vele andere soorten euronorm bakken. Denk eens aan bakken met een open voorkant voor het makkelijk pakken van voorraad. Of bakken met vast deksel met handig kliksysteem. Maar ook kratten gemaakt van ESD materiaal geschikt voor opslag van elektra. Kortom voor ieder product en elk magazijn een geschikte opslag box.

Bij grote afname mooie kortingen!

Besteld u volle pallets? Krijgt u mooie kortingen.10% bij afname van 1 pallet á 112 stuks. 20% bij afname van 2 pallets en zelfs 30% bij afname vanaf 4 pallets of meer.

Ook bij ons verkrijgbaar zijn deksels voor alle maten euronorm bakken. Verder kunt u de euronorm bakken bestellen in andere kleuren.

Tot slot zijn ze ook te verkrijgen met geïntegreerd deksel. Neem contact op voor de mogelijkheden. Naast euronorm bakken kunt u ook dolly’s bij ons bestellen. Onder andere voor het makkelijk verplaatsen van uw euronorm bakken.

Wij zijn onderdeel van Pallet Plaza. Waardoor u ook voor houten pallets, kisten en ander maatwerk bij ons aan het goede adres bent.

Klantenservice Plastic Pallet Plaza

Heeft u vragen over uw bestelling of over de Euronormbak van Plastic Pallet Plaza? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08:00u tot 17:00u. U kunt ons ook mailen.

Plastic Pallet Plaza B.V.
Draaibrugweg 2
1332 AC Almere
Telefoon: 036 7604 262
Info@plasticpalletplaza.com