Plastic bakken

Plastic pallet plaza verkoopt plastic bakken voor professioneel gebruik.

Plastic bakken kopen

Ga naar aanbod

Plastic bakken met gesloten wanden en bodem

Plastic bakken – stapelbakken of nestbare bakken – hebben gesloten wanden en ook de bodem van de bak is dicht. De inhoud wordt zo stofvrij opgeslagen en is goed beschermd tegen invloeden van buitenaf. Plastic opbergbakken zijn sterk, stabiel en zwaar belastbaar. Plastic Pallet Plaza heeft bakken in alle mogelijke afmetingen en uitvoeringen. We kunnen ze desgewenst met opdruk, vakverdelingen, leveren.

Voordelen van plastic bakken

De meeste kunststof opbergboxen hebben comfortabele handgrepen, deze zijn open of gesloten. Daardoor zijn de bakken gemakkelijk op te tillen en te verplaatsen. Ook het betrekkelijke lage gewicht van de kunststof bakken zorgt voor veel gebruiksgemak, terwijl het toegepaste kunststof zorgt voor een lange levensduur. 

Dankzij de gladde gesloten wanden zijn plastic bakken gemakkelijk te reinigen. Al onze plastic opbergbakken worden gemaakt van levensmiddelengeschikt kunststof. Deze kunnen zonder problemen in direct contact met levensmiddelen komen.

Plastic bakken: van transportbakken tot opbergboxen

Een plastic bak kunt u voor allerlei toepassingen gebruiken. U komt onze bakken daarom in bijna iedere organisatie tegen. Bijvoorbeeld als magazijnbak, plasticbak met deksel of Euronorm bakken. Voor speciale klantwensen vraagt u naar de mogelijkheden.

Meer informatie over plastic bakken?

Meer informatie nodig of wilt u plastic bakken kopen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!

Eurobakken: kunststof bakken in Euronorm formaat

Euronorm is gebaseerd op de basismaat 600 x 400 mm (lengte x breedte) en als norm in heel Europa geaccepteerd. Van deze basismaat zijn diverse andere bodemmaten afgeleid. Wij leveren Euronorm bakken in de standaard afmetingen 300x200mm, 400×300 mm ,600×400 mm, 800×600 mm

Euronorm, efficiënte maatvoering voor de hele keten

Fabrikanten, de (groot)handel en transporteurs in heel Europa realiseren met het Euronorm formaat de meeste efficiënte wijze van transport en opslag. De Euronorm maatvoering van plastic bakken en kratten bedoeld voor een efficiënt gebruik in combinatie met Europallets. De maatvoering van deze ladingdragers is weer afgestemd op de afmetingen van het vervoer met vrachtwagens.

Plastic Pallet Plaza is een van de grootste online webshop in Europa voor kunststof pallets en bakken met een magazijn in Almere en een voorraad van meer dan 100.000 artikelen kunnen wij bijna alles uit voorraad leveren .

Zo kunnen wij kunststof pallets en bakken leveren in de kwaliteit zoals u wenst van eenmalige exportpallets als meermalige pallets bakken

Voor meer info bel naar 036 760 0793 of mail naar info@plasticpalletplaza.nl.

Plastic bakken kopen