Productdetails kunststof magazijnbak rood 500x310x200mm

Prijs: € 6,95 per stuk
Artikel: 0607066
Classificatie: Nieuw
Buitenmaat: 500x310x200mm
Materiaal: PP
Kleur: rood
Uitvoering: grijp bakken met open schuine kant
Verpakking: Per pallet 48 stuks
Levertijd: overleg
Aantal per pallet 48 stuks
Kenmerken: Stapelbaar

kunststof magazijnbak grijs 500x310x200mm

kunststof magazijnbak grijs 500x310x200mm Deze magazijnbakken zijn gemaakt van hoogwaardig PP materiaal. Door het simpel maar logisch ontwerp zijn deze makkelijk in gebruik. Stapelbaar, makkelijk schoon te maken.

En door deze grote maatvoering ook nog eens geschikt voor vele onderdelen. Onder andere verkrijgbaar in de kleur rood. Maar ook in de kleuren groen, grijs, blauw, geel en zwart. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in verschillende maten.

Door het eenvoudig stapel systeem kunt u onder andere veel ruimte besparen in uw magazijn of fabriek. Zo houdt u alles netjes, overzichtelijk en kunt u makkelijk uw orders picken. Kortom, onze magazijn bakken zijn ideaal voor opslag van uw onderdelen en gereedschappen.

Ook verkrijgbaar in speciaal ESD PP materiaal! Speciaal voor veilige opslag van uw elektronische goederen. Kijk ook eens naar al onze euronorm bakken. Leverbaar in diverse maten en uitvoeringen.

Uiteraard tegen de scherpste tarieven. Ook deze zijn beschikbaar in speciaal ESD PP materiaal zodat u ook uw elektronische onderdelen veilig kunt opslaan.

Plastic Pallet Plaza.

Plastic Pallet Plaza is uw leverancier van kunststof pallets. Maar ook al uw kunststof opslag boxen om uw magazijn netjes in te richten. Ons doel is om het meest uitgebreide assortiment aan te bieden tegen een goede prijs en kwaliteit verhouding. Zijn er artikelen die u niet terug vindt op onze website kunt u altijd contact met ons opnemen.

Door onze ervaring en vele contacten kunnen wij allicht toch uw gewenst product aanbieden. Doordat wij onderdeel zijn van Pallet Plaza en Van Leyen Pallets bent u ook voor al uw houten pallets, exportkisten en maatwerk op het juiste adres. Neem ook eens een kijkje op één van onze andere websites. www.palletplaza.nl of www.vanleyenpallets.nl

Klantenservice Plastic Pallet Plaza

Heeft u vragen over uw bestelling of over de Lichtgewicht kunststof pallets van Plastic Pallet Plaza? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8:00 tot 16:30 uur via de telefoon, per e-mail of via de online chat.

Plastic Pallet Plaza B.V.
Draaibrugweg 2
1332 AC Almere
Telefoon: 036 7600793
Rekeningnummer: NL39RABO0320731405
KvK-nummer: 69019231