Productdetails kunststof Magazijn bak groen 230x150x125mm

Prijs: € 0,87 per stuk
Artikel: 0607059
Classificatie: Nieuw
Buitenmaat: 230x150x125mm
Materiaal: PP
Kleur: groen
Uitvoering: grijp bakken met open schuine kant
Verpakking: Per pallet 340 stuks
Levertijd: overleg
Aantal per pallet 340 stuks
Kenmerken: Stapelbaar

kunststof magazijnbak groen 230x150x125mm

kunststof magazijnbak groen 230x150x125mm. Onder andere ideaal voor het opslaan van uw onderdelen of gereedschappen. Verkrijgbaar in de kleur groen. Maar ook beschikbaar in grijs, rood, blauw, geel of zwart.

Doordat deze bakken makkelijk stapelbaar zijn nemen ze niet veel plaats in beslag. Toch kunt u er een hoop onderdelen of gereedschappen in kwijt. Daardoor kunt u uw magazijn, fabriek of andere ruimte zeer efficiënt en netjes inrichten.

Toch kunt u, als de bakken gestapeld zijn, makkelijk goederen uit de bakken pakken. Net zoals onze euronorm bakken zijn deze magazijnbakken gemaakt van hoogwaardig PP materiaal. Ook zijn ze zeer eenvoudig te reinigen. Tot slot zou u ook nog labels kunnen bestellen per maat bak zodat u ook nog eens makkelijk uw producten terug kunt vinden.

De maat 230x150x125mm is gebundeld per 17 stuks met 20 bundels op 1 pallet. Totaal 340 stuks per pallet.

 

Plastic Pallet Plaza.

Plastic Pallet Plaza is uw leverancier van kunststof pallets. Maar ook al uw kunststof opslag boxen om uw magazijn netjes in te richten. Ons doel is om het meest uitgebreide assortiment aan te bieden tegen een goede prijs / kwaliteit verhouding. Zijn er artikelen die u niet terug vindt op onze website kunt u altijd contact met ons opnemen.

Door onze ervaring en vele contacten kunnen wij allicht toch uw gewenst product aanbieden. Wij zijn ook zuster onderneming van Pallet Plaza, voor al uw houten pallets, exportkisten en maatwerk. Verder kunt u terecht bij onze moeder maatschappij Van Leyen Pallets of Van Leyen Packaging.