magazijnbak opslagbak A 160x104x75mm ESD

1,15 1,39 incl. BTW

Voorraad: Op voorraad
De levertijd kan verschillen, vraag ernaar bij onze klanten service

Uw voordeel

Voorradige pallets geleverd binnen 2 werkdagen

Bezorging door heel Europa

Veilig betalen met iDEAL

magazijnbak opslagbak A 160x104x75mm ESD
Artikel nummer      6161075-6
Afmeting buitenkant       160x104x75 mm
Materiaal Hoogwaardig geleidend polypropyleen kunststof
Kleur Zwart
Volume- oppervlakte weerstand  104 < 1010 Ohm cm

 

magazijnbak opslagbak A 160x104x75mm ESD

magazijnbak opslagbak A 160x104x75mm ESD is gemaakt van hoogwaardig ESD Polypropyleen kunststof. Het is dus veilig om elektronische goederen en componenten hierin op te slaan. ESD kunststof is elektrisch geleidend waardoor oplading of ontlading niet mogelijk is.

Deze handige grijpbakjes kunt u makkelijk stapelen. Hierdoor maakt u makkelijk een mooi opslag systeem waarbij erg veel ruimte kan worden bespaard.

Waarom zou ik gebruik maken van ESD materiaal?

Door elektrostatische ontlading kan een ernstig ongeval niet uitblijven als hiervoor niet de juiste maatregelen zijn getroffen.
Bij gebruik van ESD materialen voor het opslaan en verplaatsen van elektrostatische producten voorkomt u deze vervelende situaties.

ESD kunststof is hoogwaardig polypropyleen geleidend kunststof. Dit kunststof is anti statisch waardoor op- en ontlading van elektriciteit niet mogelijk is. ESD is een afkorting en staat voor Electro Static Discharge.

Neem dus in geval van elektronische goederen geen risico’s en zorg dat u gebruik maakt van de juiste middelen.

 

Wat heeft Plastic Pallet Plaza nog meer te bieden.

 

Waarom kopen bij Plastic Pallet Plaza?

Plastic Pallet Plaza heeft meer dan 30 jaar ervaring in de pallet industrie en logistieke middelen. Waaronder dus ook alle kunststof logistieke oplossingen.
Daarnaast hebben wij een ruim assortiment in ons distributiecentrum in Almere en nauwe contacten met al onze fabrieken waardoor wij snelle leveringen voor bijna al onze artikelen kunnen garanderen.

Ook zijn wij een onderdeel van Pallet Plaza B.V. voor al uw logistieke oplossingen met houten artikelen. Pallets, exportkisten, verpakkingsmaterialen, verpakkingsmachines, pompwagens, legborden voor in stellingen en nog veel meer. Kijkt u eens op onze website van Pallet Plaza!