Cleanroom pallets

Cleanroom pallets

Cleanroom pallets of wel hygiene pallets gemaakt van HDPE kunststof deze pallets zijn foodgrade en geschikt voor voedingsmiddelen of farmaceutische industrie.

Deze pallets zijn gesloten en voor zware belasting

Plastic pallet plaza heeft pallets die geschikt zijn voor een zware stelling belasting van meer dan 1500kg

Pallets zijn beschikbaar met opstaande rand of zonder rand

Makkelijk te reinigen dus zeer goed te gebruiken als meermalige pallets voor opslag of transport palletpool

Voedselverwerkende industrie

Bedrijven die met voedsel omgaan moeten dit op een veilige en hygiënische manier doen. Het is hun verantwoordelijkheid om te voorkomen dat consumenten ziek worden. Met een voedselveiligheidsplan brengt een bedrijf in kaart wat er mis kan gaan en hoe het fouten kan voorkomen. In dit plan wordt ook gekeken naar de hygiëne tijdens het vervoer van grondstoffen – en (half) fabricaten – naar de opslag in voldoende schone, donkere ruimtes. Bedrijven volgen daarbij de regels voor de productie van veilig voedsel van het HACCP-systeem (Hazard Analysis Critical Control Points). Onze hygiene pallets voldoen aan deze eisen.

Wat is een Cleanroom pallets

Ook wel hygiëne pallets genoemd – is gemaakt van kunststof. Dit materiaal is veel hygiënischer dan hout. Hout is namelijk poreus, waardoor houten pallets een fijn nestje vormen voor ongedierte en insecten. Ook geven houten pallets splinters af en dat is nu juist wat voorkomen moet worden. Kunststof is niet poreus en kan niet splinteren. Bovendien zijn Hygiene pallets gesloten dek volledig glad uitgevoerd, waardoor de kans op ongewenste gasten enorm wordt verkleind. De afwerking van pallets zijn speciaal gericht op het voorkomen van ruimtes en naden waarin vuil zich kan ophopen.

Cleanroom pallets kopen