Broodkrat 60x40x32.4cm bakkerskrat

Uw voordeel

Voorradige pallets geleverd binnen 2 werkdagen

Bezorging door heel Europa

Veilig betalen met iDEAL

Artikel nummer 0509073
Prijs €287 per volle pallet á 28 stuks.
afmeting 600x400x324mm (binnenmaat: 568x368x309mm )
Gewicht 1,4 gram
Capaciteit 15KG
Materiaal PE (polyetheen)
Aantal per pallet 40 stuks
Inhoud 66 Liter
Kleur Geel
Kenmerken
  • stapelbaar
  • geperforeerd voor goede lucht circulatie
  • stevige bodem voor maximale draagkracht
  • voedselgeschikt (foodgrade)
  • hoge kwaliteit PE materiaal
  • geschikt voor in de vriescel
  • eenvoudig schoon te maken
  • zeer lage prijzen
  • leverbaar vanuit de fabriek

Broodkrat 60x40x32.4cm bakkerskrat

Broodkrat 60x40x32.4cm bakkerskrat Deze broodkratten, ook wel bakkerskratten genoemd zijn zeer geschikt voor het opslaan of vervoeren van brood. Door de gaten in deze kunststof bakken hebben ze een goede lucht circulatie. Ze zijn voorzien van handgrepen waardoor ze makkelijk te verplaatsen zijn.

Doordat deze broodkratten gemaakt zijn van top kwaliteit polyethyleen zijn ze zeer geschikt voor lage temperaturen. Ook in vries opslag. Daarnaast zijn ze eenvoudig te reinigen. Om deze kratten makkelijk te verplaatsen kunt u uiteraard ook één van onze verschillende dolly’s aanschaffen. Hierdoor zijn ze makkelijk te rijden en hoeft u niet veel te tillen!

Daarnaast zijn er ook hand trolley’s beschikbaar waardoor u uw kratten nog makkelijk kunt verplaatsen. Onze bakkerskratten zijn beschikbaar in diverse maten. Te bestellen per volle pallet. Direct leverbaar vanuit de fabriek. Levertijd in overleg.

Mocht u kleinere aantallen nodig hebben neem dan even contact op.

Het is ook mogelijk uw kratten te laten bedrukken met een Logo en/of tekst. Vraag naar de mogelijkheden bij onze klantenservice.

Plastic Pallet Plaza.

Plastic Pallet Plaza voor al uw kunststof pallets. Maar ook euronorm bakken en andere magazijn opslag systemen. Zoekt u iets specifieks wat u niet op onze website vindt kunt u altijd contact met ons opnemen.

Plastic pallet plaza is een zuster onderneming van Pallet Plaza. Hier kunt u terecht voor al uw houten pallets, zowel gebruikt als nieuw. Maar ook exportkisten en maatwerk.”

Klantenservice Plastic Pallet Plaza

Heeft u vragen over uw bestelling of over de euronorm bakken van Plastic Pallet Plaza? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8:00 tot 16:30 uur via de telefoon, per e-mail of via de online chat.

Plastic Pallet Plaza B.V.
Draaibrugweg 2
1332 AC Almere
Telefoon: 036 7600793
Rekeningnummer: NL39RABO0320731405
KvK-nummer: 69019231

Op offerte aanvraag