stapelbakken

stapelbakken

Stapelbakken van kunststof

Kunststof stapelbakken zijn er in vele soorten en maten: stapelbakken in Euronorm afmetingen, grote of kleine plastic bakken in afwijkende formaten én kunststof bakken die speciaal op maat gemaakt zijn. Er is altijd een kunststof bak die jouw logistiek kan verbeteren. Bij vragen neem contact op Ga naar onze webshop voor het eenvoudig bestellen en een snelle levering van bakken.

Stapelbakken voor efficiënte goederenbehandeling

Kunststof stapelbakken en Eurobakken zijn uiterst efficiënt bij het inzamelen, sorteren, opslaan en vervoer van goederen. Om dit optimaal te laten verlopen, worden ze in vele soorten en uitvoeringen geleverd. Gesloten, geperforeerd, met grijpopening, met deksel, op poten, met gladde wanden, met verzwaarde bodem … je zegt het maar, alles is mogelijk! Onze kleine en grote plastic bakken zijn bovendien in vele kleuren leverbaar. De gekleurde varianten worden onder andere ingezet om de scheiding tussen product- of afvalstromen duidelijk zichtbaar te maken.

Euronorm stapelbakken van kunststof

Kunststof Eurobakken in Euronorm formaat leveren wij in de afmetingen 200 x 150 mm, 300 x 200 mm, 400 x 300 mm, 600 x 400 mm, 800 x 400 mm, 800 x 600 mm en 1000 x 400 mm. Euronorm bakken met verschillende bodemmaten kunnen onderling gestapeld worden. Een ander groot voordeel van een Eurobak is dat deze perfect past op een Europallet, een industriepallet of ISO-pallet, een standaard rolcontainer of een standaard verrijdbaar onderstel.

Kunststof bakken voor industrieel gebruik bij bedrijven
bakken die intensief worden gebruikt moeten tegen een stootje kunnen. Zoals bakken die dagelijks worden ingezet bij bedrijven. We hebben het dan over industriële kunststof bakken. Dit zijn bakken met stevige wanden en verstevigende Ribstructuren die gemaakt zijn van een slagvaste kunststof zoals polypropeen (pp) of polyethyleen (hdpe). Plastic pallet plaza verkoopt uitsluitend industriële bakken.

Toepassing van stapelbakken

Waar worden plastic bakken eigenlijk allemaal voor gebruikt? Het is zo gek niet te bedenken, of een stapelbak komt wel van pas. U kunt er alles in opbergen en vervoeren. Voor verschillende toepassingen zijn er verschillende bakken gemaakt. Wat te denken van bakken met een speciale fijne perforatie voor groente en fruit? Of juist met een grove luchtdoorlatende perforatie voor brood? En zo zijn er ook bakken die gemaakt zijn van ESD veilig materiaal, waardoor elektronica gevrijwaard blijft van oplading en elektrostatische ontlading.
Diverse kratten met specifieke toepassingen zijn:
AGF kratten
Vleeskratten
Broodkratten
Hittebestendig bakken
ESD veilige bakken
KLT-Bakken

Stapelbakken op basis van afmeting (euroformaat stapelbakken)
Omdat stapelbakken industrieel worden gebruikt hebben ze vaak euronorm afmetingen. Dat houdt in dat ze zijn afgestemd op de Europese afmetingen van pallets zodat er in de internationale transport en logistiek eenvoudig mee kan worden gewerkt. Europese pallets hebben een afmeting van 1.200×800 mm (europallets) en 1.200×1.000 mm (blokpallets). De afmetingen van bakken zijn hiervan afgeleid:
400×300 mm
600×400 mm
800×600 mm
En er zijn altijd uitzonderingen, die zijn te vinden bij ‘overige afmetingen’.
Blauwe en andere kleuren stapelbakken

Voor meer info info@plasticpalletplaza.com

stapelbakken kopen