groente en fruitkrat 600x400x180mm

10,95 10,95 incl. BTW

Voorraad: Op voorraad
verkrijgbaar per volle pallet á 52stuks. Levertijd kan verschillend zijn. Bij een grote gewenste hoeveelheid meer dan 1 pallet neemt u gerust contact op met onze klantenservice voor een scherpe aanbieding!

Uw voordeel

Voorradige pallets geleverd binnen 2 werkdagen

Bezorging door heel Europa

Veilig betalen met iDEAL

groente en fruitkrat 600x400x180mm
Artikel nummer  8604018-1-5-3
Afmeting buitenkant       600x400x180 mm
Afmeting binnenkant 568x365x169 mm
Materiaal HDPE ( High Density PolyEthyleen )
Kleur groen
Volume 31 Liter
Gewicht 1,69 kg
Kenmerken Ruime luchtcirculatie
Aantal per volle pallet 52 stuks

 

groente en fruitkrat 600x400x180mm

groente en fruitkrat 600x400x180mm gemaakt van hoogwaardig HDPE kunststof. Door gebruik van dit kunststof zijn deze geschikt voor voedingswaren.

Deze groente- en/of fruitkrat heeft een geperforeerde bodem en geperforeerde zijkanten. Hierdoor wordt gezorgd voor voldoende luchtcirculatie waardoor uw product langer vers blijft. Ook zijn deze kratten licht aan gewicht wat ook erg praktisch is.

U koopt onze groente en fruit kratten makkelijk online. Dit kan in kleinere aantallen maar ook met afname van volle pallets.
Heeft u een zeer groot aantal van dit soort kratten nodig neem dan eens contact op met onze klantenservice.

 

Waarom groente en fruitkratten kopen bij Plastic Pallet Plaza?

  • Goede kwaliteit tegen een scherpe prijs
  • Divers assortiment beschikbaar met verschillende maten en hoogtes
  • Goed bereikbare klantenservice
  • Rechtstreeks uit voorraad leverbaar
  • Makkelijk stapelbaar, licht aan gewicht, hygiënisch en duurzaam
  • Goede bescherming van uw product tegen stoten, vocht voor behoud van goede kwaliteit

 

Redenen voor het kopen van kunststof kratten in plaats van houten kratten?

U kunt natuurlijk gebruik maken van houten kisten voor opslag van diverse goederen. Maar gebruik van kunststof kratten heeft vele voordelen.

  • Hygiëne: een kunststof krat is vele malen hygiënischer dan een houten krat.  Dit is natuurlijk voor producten zoals voedingswaren van groot belang. Daarnaast zijn kunststof kratten ook veel makkelijker te reinigen.
  • Duurzaamheid: Kunststof kratten hebben een langere levensduur dan houten kratten. Zo kunt u ze keer op keer hergebruiken wat uiteindelijk ook goede milieu bewuste keuze is.
  • Licht aan gewicht en makkelijk stapelbaar: Zo kunt u als klant veel ruimte besparen. Niet alleen in uw opslag maar ook tijdens transport. Door het besparen van ruimte en gewicht bespaart u ook nog eens op uw portemonnee.

Plastic Pallet Plaza staat voor u klaar!

Bij Plastic Pallet Plaza hebben wij een vriendelijke klantenservice die makkelijk en snel bereikbaar is.
Op werkdagen tussen 08.00u en 17.00u kunt u ons telefonisch bereiken.  Daarnaast kunt u ons te allen tijden een mail sturen of één van onze online offerte formulieren invullen.

Telefoon: 036 760 4262

Mail: info@plasticpalletplaza.com 

Naast ons groot assortiment aan kunststof opslag boxen hebben wij uiteraard ook een grote variatie aan kunststof pallets een grote kunststof palletboxen. Maar omdat wij een zuster onderneming zijn van Pallet Plaza kunnen wij u ook helpen aan al uw logistieke oplossingen met houten pallets en opslag middelen.

Daar houdt het nog niet op! Eigenlijk kunnen wij voor al uw logistieke problemen een oplossing bieden. Denk eens aan diverse verpakkingsmaterialen als folie, karton, beschermmaterialen en bijhorende machines. Of diverse soorten pompwagens, zowel handmatig als elektrisch.

Kortom, geen enkele logistieke behoefte is te gek voor Plastic Pallet Plaza.